info@textielscharlaeken.be | +32 50 33 48 98

Textiel Scharlaeken
 Meer dan 200 jaar ervaring in textiel
Textiel Scharlaeken werd meer dan 200 jaar geleden opgericht te Brugge en wordt door deze lange geschiedenis vaak als “een huis van vertrouwen” bestempeld.

De huidige zaakvoerster, Christine Kemp, is de 6de generatie actief in deze familiezaak die sedert 1991 gevestigd is in de Smedenstraat te Brugge.

Textiel Scharlaeken is een begrip in Brugge en wijde omgeving. Dit onder meer door het ruim, stijlvol en kwalitatief aanbod van nachtmode, ondergoed, kousen, panty’s, bedlinnen, badlinnen en tafellinnen.

Onze collecties bieden een ruime keuze en weten zowel dames, heren, als  kinderen te bekoren.

Ons aanbod nachtmode bestaat in verschillende uitvoeringen zoals katoen, jersey, velours, en fleece.

Voor het ondergoed is er keuze tussen katoen, wol en zijde of zuivere zijde.

      
Bedlinnen is er in perkal katoen, satijn, jersey, tot zuiver linnen.

Badhanddoeken, keukenschorten en keukenhanddoeken, tafelnappen (enkel op maat) zijn er in o.a. katoen, linnen en polyester.

Indien u als klant nog niet zou vinden wat u zoekt, dan is er ook nog de mogelijkheid tot maatwerk voor hoeslakens, dekbedovertrekken en tafelnappen. 

Nieuwsgierig geworden? Onze website geeft u alvast een proevertje van wat onze verschillende collecties te bieden hebben.

In onze winkel is er nog veel meer. Van harte welkom! Wij staan voor u klaar met onze passie, vakkennis en persoonlijk advies.

Heeft u vragen?

Aarzel niet en contacteer ons of kom langs in onze winkel. We helpen je graag verder.

contacteer ons